030 228 4444 info@vgcn.nl

Vaatgezondheidcentrum Baarn

Therapieën bij VGCN

Chelatietherapie

Chelatietherapie beoogt het aderverkalkingsproces zoveel mogelijk een halt toe te roepen en om te keren door het toedienen van infusen met het werkzame middel EDTA. 

Intraveneuze lasertherapie

Intraveneuze lasertherapie wordt aangeboden als uitbreiding van onze therapieën. Er worden hierbij geen oplossingen van stoffen in een ader gebracht maar uitsluitend soft laser frequenties van licht. 

Ozontherapie

Ozon is een bijzondere vorm van zuurstof (O3) en heeft bij therapeutische toepassing een sterk oxidatief vermogen. Het doel is om ziektekiemen te doden en de vitaliteit te bevorderen.

Plaxtherapie

Bij de plaxtherapie wordt het relatief schadelijke LDL cholesterol uit het bloed gebonden en vervolgens door de lever opgenomen. Dit wordt daarna via de galwegen weer uitgescheiden. 

Vitamine C infuus

Vitamine C is een antioxidant. Deze stof ondersteunt veel processen. Vitamine C wordt preventief geadviseerd ter verbetering van de lichaamseigen weerstand tegen infecties.

Contact VGCN

030 22844 44

Dinsdag: 09:00 - 14:00

Donderdag: 09:00 - 14:00

Behandeling uitsluitend op afspraak

V.G.C.N. “De Drie Eiken” Tolweg 4H (eerste etage) 3741 LK Baarn

Disclaimer:

Alle therapieën die door onze kliniek worden aangeboden gelden als aanvullend op de regulier geïndiceerde medische behandelingen.

VGCN Baarn

“De Drie Eiken”
Tolweg 4H (eerste etage)
3741 LK Baarn

Telefoon: 030 – 228 44 44
E-mail: info@vgcn.nl

Behandeling uitsluitend op afspraak.

Dinsdag 09:00 – 14:00
Vrijdag 09:00 – 14:00

Route

Bekijk Google plattegrond

 

Over ons

In onze kliniek VGCN in Baarn worden infuusbehandelingen tegen vaatvernauwing gegeven naar aanleiding van klachten, maar ook preventief.
Persoonlijke aandacht, veiligheid en kwaliteit zijn daarbij onze leidraad.

Stuur e-mail

1 + 2 =