030 228 4444 info@vgcn.nl

OZONTHERAPIE

WERKING

Ozon is een bijzondere vorm van zuurstof (O3) en heeft bij therapeutische toepassing een sterk oxidatief en bloedcirculatie bevorderend vermogen. Wij passen in onze kliniek de Groot Eigen Bloed behandeling toe. De belangrijkste werkingen hiervan zijn:

  • ziektekiem-dodend
  • bevordering vitaliteit

INDICATIES VOOR OZONTHERAPIE
✅ als u uw immuniteit wilt versterken
✅ ontstekingen door virussen schimmels of bacteriën
✅ preventief tegen infecties
✅ algemene vermoeidheid
✅ doorbloedingsstoornissen

OZONTHERAPIE IN DE PRAKTIJK

Bij ozontherapie wordt eerst een kleine hoeveelheid eigen bloed afgenomen en naar een steriele fles geleid. Dit verrijkte bloed wordt buiten het lichaam met ozon behandeld. Daarna wordt dit met ozon behandelde bloed weer rustig teruggebracht naar dezelfde ader waaruit het eerst was afgenomen. Na het inbrengen van het kleine infuus is deze pijnvrij en de therapie is bovendien zonder bijwerkingen en volledig veilig.
De ozon-infuusbehandeling met uw eigen bloed duurt ongeveer een kwartier. Deze behandeling is inmiddels, met name in het buitenland, al miljoenen keren toegepast. Afhankelijk van de indicatie raden wij meestal aan 1 maal per week een ozoninfuus behandeling te nemen, dit gedurende 8 weken.

Disclaimer: alle therapieën die door onze kliniek worden aangeboden gelden als aanvullend op de regulier geïndiceerde medische behandelingen.