030 228 4444 info@vgcn.nl

OZONTHERAPIE

WERKING

Ozon is niets meer dan een bijzondere vorm van zuurstof (O3) en heeft therapeutisch toegepast een sterk oxidatief en bloedcirculatie bevorderend vermogen. Wij passen binnen onze kliniek de zgn. Groot Eigen Bloed behandeling toe. De belangrijkste werkingen in deze toegepaste vorm zijn:

  • ziektekiem-dodend
  • ter bevordering vitaliteit

INDICATIES VOOR OZONTHERAPIE
✅ als u uw lichamelijke afweer meer krachtig wilt maken.
✅ preventief voor infecties
✅ ontstekingen door virussen schimmels of bacteriën
✅ vermoeidheid
✅ doorbloedingsstoornissen

OZONTHERAPIE IN DE PRAKTIJK

Bij ozontherapie wordt eerst een zeer kleine hoeveelheid eigen bloed afgenomen en naar een steriele fles geleid. Dit afgenomen bloed wordt tijdens het afnemen direct al buiten het lichaam met ozon verrijkt. Daarna wordt dit bloed weer rustig teruggebracht naar dezelfde ader waaruit het eerst was afgenomen. Na het inbrengen van het kleine infuus is deze verder pijnvrij en de therapie is bovendien zonder bijwerkingen.
De ozon-infuusbehandeling met uw eigen bloed duurt ongeveer een kwartier en is volledig veilig. Deze behandeling is inmiddels, met name in het buitenland, al miljoenen keren toegepast. Afhankelijk van de indicatie raden wij meestal aan 1 maal per week een ozoninfuus behandeling te nemen, dit gedurende 8 weken.

Disclaimer: alle therapieën die door onze kliniek worden aangeboden gelden als aanvullend op de regulier geïndiceerde medische behandelingen.

AANBIEDING TER VERSTERKING WEERSTAND

Een bijzondere infuus-combinatie ter versterking van de natuurlijke eigen weerstand tegen virussen, bacteriën en schimmels

Wij bieden hiervoor 2 aansluitende korte infusen: ozoninfuus & aansluitend hoge dosis vitamine C infuus Deze 2 infusen samen voor de (tijdelijk) gereduceerde prijs van € 175,-*.

* Dit gereduceerde tarief geldt tot 1 maart 2021