Vaatgezondheid Centrum Nederland

Na 25 jaar medische praktijkervaring in verschillende regio’s zijn wij bijzonder tevreden met onze nieuwe locatie, centraal in Nederland gelegen en makkelijk te vinden direct naast de A1.

De poliklinische chelatiekuur die wij als belangrijkste therapie aanbieden, is voor de duidelijkheid geen wondermiddel. Wat in vele jaren ‘dichtgeslibd’ is, wordt uiteraard ook bij deze infuustherapie niet direct opgelost. Daar is tijd voor nodig. Ook slaat deze therapie bij de één sneller aan dan bij de ander, net zoals dat bij vrijwel alle medicatie het geval is. Toch constateren wij dagelijks dat chelatie voor velen een prachtige én nauwelijks belastende oplossing is om de doorstroming en conditie van de bloedvaten te verbeteren.

Door de statistische onderbouwing van het door de Amerikaanse regering gesponsorde onderzoek (dat volledig door cardiologen werd begeleid) en alle positieve ervaringen van inmiddels honderdduizenden patiënten wereldwijd, is er bij zeer velen een gefundeerd vertrouwen in de therapeutische werking van de chelatietherapie ontstaan. Wij komen met onze nieuwe gespecialiseerde kliniek dan ook tegemoet aan een groeiende behoefte in Nederland. Ook bieden wij nu de Gespreide Chelatiekuur, die chelatie makkelijker en ook voor vrijwel iedereen bereikbaar maakt.

Voor degenen die deze chelatiekuur al eens gevolgd hebben is het, voor het behoud van reeds behaalde resultaten, verder van belang dat zij enige malen per jaar een onderhoudsinfuus nemen. Wat de toekomst betreft, wij blijven zoeken naar meer en nieuwe wegen om vaatvernauwing op eenvoudige en veilige wijze op te lossen.

E. Schweden arts en A. Cooman, arts

E. Schweden arts en A. Cooman, arts

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen hierbij? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. We nodigen u graag uit in onze nieuwe praktijk in Baarn voor een (hernieuwde) kennismaking en een vrijblijvend informatief gesprek.